Natuurlijke bescherming

Een eerlijke en zuivere keuze

nr. 343 Ecolith buiten Wit

343 Ecolith buiten wit

Technische info (pdf)

Wanden en plafonds

Professionele, witte minerale gevelverf met een zeer goede hechting op minerale ondergronden, oude lagen en pleisterwerk. Deze ecologische verf heeft een uitstekende dekkracht, is eenvoudig in gebruik en heeft een bijzonder laag verbruik. Dit hoogwaardige product is het resultaat van de combinatie van AURO’s jarenlange onderzoek naar natuurlijke grondstoffen en de fantastische eigenschappen van grafeen.
Ecolith is een uiterst elastische, duurzame verf die algemeen gebruikt kan worden op gangbare buitenoppervlakken. Dankzij het hoge aandeel aan minerale grondstoffen helpt Ecolith schimmelaantasting te voorkomen. Door de snelle droging kan de verflaag al na 4 uur overgeschilderd worden. Over het algemeen zijn twee lagen voldoende voor een goed resultaat. De waterafstotende eigenschappen, in combinatie met het effect van microchalking, zorgen ervoor dat het oppervlak langer schoon en fris blijft.
De gebruikte kalk is een bijzonder zuivere zoetwaterkalk uit een privé-groeve in de buurt van Sevilla. Bovendien bevestigt de "Cradle to Cradle™ GOLD" certificering de holistische, ecologische levenscyclus van het product.

Gebruik
Verdun Ecolith met 10% water en roer de verf goed door voor gebruik. Breng snel en gelijkmatig aan met een kwast of roller.

Tip
De verf is al na 4 uur overschilderbaar. Over het algemeen zijn 2 lagen voldoende voor een goed resultaat. Voor afwerkingen in kleur, gebruik COLOURS FOR LIFE Ecolith buiten nr. 594.

  • Universeel toepasbaar
  • Uitstekende elasticiteit
  • Hoogste klasse van slijtvastheid

Verkrijgbaar in:
5 Liter 
12,5 Liter

Voor verbruik zie technische info.

voor buiten AdemendOverschilderbaarplantaardigAanbrengen met kwast of roller