Natuurlijke bescherming

Een eerlijke en zuivere keuze

nr. 331 Premium leemverf Wit

343 Premium leemverf Wit

Technische info (pdf)

Wanden en plafonds

AURO Premium leemverf is de eerste gebruiksklare leemverf die helemaal geen conserveermiddelen bevat. Deze leemverf voor woonruimtes is geschikt voor alle muuroppervlakken binnen. De verf is bestand tegen spatten en daardoor zeer geschikt voor gebruik in keukens en badkamers. De crèmewitte tint geeft een fijn en aantrekkelijk kleureffect.
Deze consistent ecologische dispersieverf bezit vele positieve eigenschappen: de verf heeft een vochtregulerend effect, is waterdampdoorlatend en zeer ademend. Het biogene bindmiddel REPLEBIN®* garandeert professionele producteigenschappen, zoals een goede slijtvastheid en dekkracht. Bovendien heeft het product een zeer lage emissie dankzij dit bindmiddel.
Aanbrengen met een verfroller zorgt voor een fijne en gladde verflaag: de lichte klei in dit product is niet korrelig of zanderig. De Premium leemverf kan ook aangebracht worden met een kwast of door airless spuiten.
Indien u de leemverf in kleur wenst, biedt AURO ook de COLOURS FOR LIFE Premium leemverf nr. 535. Deze is verkrijgbaar in meer dan 700 kleuren, gemengd op de mengmachine en op basis van zuiver natuurlijke pigmenten.
*REPLEBIN® is een wettelijk beschermde ontwikkeling, een resultaat van AURO’s eigen onderzoek. De biogene oorsprong van dit bindmiddel wordt regelmatig onderzocht en bevestigd door het SGS Institut Fresenius (Duitsland).

Gebruik
Onverdund aanbrengen op egaal witte ondergronden. Breng op andere ondergronden 1 laag aan, verdund met max. 10% water, of breng AURO Hechtlaag fijn nr. 505 aan. Sterk zuigende ondergronden voorbehandelen met AURO Muur grondlaag nr. 301. Breng vervolgens 1 of 2 lagen onverdunde leemverf aan.

Tip
Voor een perfect resultaat: schilder eerst de zorgvuldig afgeplakte randen en hoeken met een kwast. Schilder direct daarna de rest van het oppervlak met een roller.

  • Voor alle ruimtes en ondergronden
  • Vrij van conserveermiddelen
  • Makkelijk overschilderbaar

Verkrijgbaar in:
1 Liter (9 m²)
2,5Liter (23 m²)
10 Liter (90 m²)

 AdemendOplosmiddelvrijOverschilderbaarplantaardigAanbrengen met kwast of roller

nr. 535 CFL Leemverf

555 CFL Muurverf

Technische info (pdf)

Kleurenkaart  

Wanden en plafondsPremium leemverf in kleur, klaar voor gebruik. Verkrijgbaar in bijna 800 kleuren, gemengd op de mengmachine met zuiver natuurlijke pigmenten. Deze leemverf voor woonruimtes is geschikt op minerale en organische muuroppervlakken binnen. De verf is bestand tegen druppen en spatten en daardoor goed geschikt voor keukens en badkamers.
Deze consistent ecologische dispersieverf bezit vele positieve eigenschappen: de verf heeft een vochtregulerend effect, is waterdampdoorlatend en zeer ademend. Dit product is met name geschikt voor gebruik in slaapkamers, omdat de verflaag het uitgestoten vocht ’s nachts kan opslaan en weer kan afgeven.
Het biogene bindmiddel REPLEBIN®* garandeert professionele producteigenschappen, zoals een goede slijtvastheid en dekkracht. Bovendien heeft het product een zeer lage emissie dankzij dit bindmiddel. Aanbrengen met een verfroller zorgt voor een fijne en gladde verflaag: de lichte klei in dit product is niet korrelig of zanderig. De Premium leemverf kan ook aangebracht worden met een kwast of door airless spuiten.
Vind uw favoriete kleur door kleuren te testen in verschillende virtuele woonruimtes.
*REPLEBIN® is een wettelijk beschermde ontwikkeling, een resultaat van AURO’s eigen onderzoek. Het bindmiddel Replebin® is onafhankelijk getest op emissies. Het product voldoet aan de AgBB-normen.

Gebruik
Om een egaal resultaat te bereiken, moet het te schilderen oppervlak ook een egale kleur hebben.
Gebruik als grondlaag AURO Muurverf porseleinwit nr. 321, verdund met 10% water, of AURO Hechtlaag nr. 505. Onregelmatig zuigende ondergronden moeten worden voorbehandeld met AURO Muurgrondlaag nr. 301, verdund met water in een 1:1 verhouding.

Tip
Voor een perfect resultaat: schilder eerst de zorgvuldig afgeplakte randen en hoeken met een kwast. Schilder direct daarna de rest van het oppervlak met een roller.

  • Uitstekende dekkracht
  • Voor een perfect resultaat
  • Minimale kans op druppen of spatten

Verkrijgbaar in:
1 Liter (9 m²)
2,5 Liter (23 m²)
10 Liter (90 m²)


Ademend OplosmiddelvrijOverschilderbaarplantaardigaanbrengen kwast of roller